De paddock

U kunt bij ons heerlijk genieten van rust, ruimte en de natuur die ons park biedt.
De plaatsen op het chaletpark zijn sfeervol, ruim én alle luxe voorzieningen zijn aanwezig. De chalets op dit park zijn ambachtelijk gebouwd, goed geïsoleerd, verwarmd en hebben de uitstraling van een luxe vakantiewoning in een bosrijke omgeving. Even weg uit de dagelijkse sleur van lawaai en drukte.
Ga naar website

VVV Baarle

Op deze site vindt u de toeristische informatie over de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog. Het is het merkwaardigste dorp ter wereld: 30 stukjes België en Nederland die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen.
Ga naar website

Forellenvijver

Forellenvijver aan de Grens te Baarle-Nassau/Hertog – liggend in het mooie Noord-Brabant – heeft zijn naam te danken aan de bijzondere ligging, op steenworp afstand van de Belgische grens liggen 3 prachtige forellenvijvers.
Ga naar website


De Bruyn

Wij verzorgen grote en kleine onderhoudsbeurten voor alle merken auto’s, banden, schadeherstel, airco service, import en export vanuit Duitsland, Nederland en België en pechhulp met eigen auto ambulance.
Bij ons kunt u voorafgaand aan de reparatie een prijsopgaaf krijgen, zodat u niet voor financiële verassingen komt te staan.
Ga naar website

Affligem

Hét oorspronkelijke speciaalbier. Onze geschiedenis reikt ver terug. Zò ver, dat toen de monniken het eerste Affligem bier brouwden, mensen nog steeds dachten dat de aarde plat was. We zijn in die 1000 jaar ons vakmanschap verder blijven ontwikkelen. En dat proef je bij elke slok van ons rijk en zacht Belgische abdijbier.
Ga naar website

Rombouts

Rombouts krijgt de titel van ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’.
Een onderscheiding die met trots in ontvangst wordt genomen, omdat het om de meest prestigieuze erkenning gaat, maar die ook de verplichting inhoudt om topkwaliteit te blijven brengen voor álle koffiedrinkers.
Ga naar website

Lattiz

Met Lattiz kun je keer op keer perfect melkschuim maken. Goed gastheerschap is een uitdaging: het vraagt vaardigheid, tijd en aandacht om je klanten een mooie koffie-ervaring te bieden. Lattiz is betaalbaar, heeft geen schoonmaak nodig en zal voor je worden geïnstalleerd.
Ga naar website

Baarle Outdoor

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Brabant? Een activiteit waarin samenwerken en avontuur gecombineerd worden met een hoge dosis fun? Voor een actief en geslaagd uitje ben je bij ons aan het juiste adres. Voor het hele bedrijf of alleen je team iets leuks organiseren? Vrijgezellenfeest, familiedag, schoolreisje of kinderfeestje? Wij hebben een divers aanbod aan groepsactiviteiten, indien gewenst compleet verzorgd met eten en drinken.
Ga naar website